Tocmai ai văzut oferta noastră de termoșeminee și ai concluzionat că următorul tău sistem de încălzire ar trebui să fie un termoșemineu? Probabil că te întrebi cum poți face să îți achiziționezi și tu un termoșemineu pe peleți acum.

Totuși, știm prea bine că nu vorbim despre niște sisteme de încălzire foarte accesibile, chiar dacă raportul calitate/preț este totuși excelent.

Pentru persoanele care își doresc să achiziționeze un termoșemineu pe peleți din magazinul nostru online am pregătit o ofertă pe care noi o găsim ca fiind foarte atrăgătoare.

Mai exact, este vorba despre posibilitatea de a achiziționa un termoșemineu în rate.

Cum poți achiziționa un termoșemineu în rate?

Pentru a achiziționa un sistem de încălzire pe peleți în rate online egale fără dobândă, tot ce trebuie să faci este să introduci numărul de card iar apoi sistemul nostru îți va spune dacă cardul este eligibil pentru a plăti în rate sau nu.

În cazul în care cardul tău poate fi folosit pentru a cumpăra în rate, ți se va afișa apoi o listă de opțiuni diferite în funcție de numărul de rate dorite pentru plata termoșemineului.

Iar în funcție de numărul de rate ales, vei plăti lunar mai mult sau mai puțin pentru noul tău sistem de încălzire.

Care sunt cardurile de credit pe care le poți folosi pentru a cumpăra un termoșemineu în rate? Ei bine, acceptăm plata în rate folosind cardurile de cumpărături de la următoarele bănci: BCR, BRD și Alpha Bank.

Acestea fiind spuse, dacă ți-ai propus achiziția unui termoșemineu în rate, atunci ar trebui să îl cumperi de la noi. Vei beneficia de rate accesibile fără dobândă pe care le poți plăti online. Ce îți poți dori mai mult?

Descoperă oferta noastră de termoșeminee și alege modelul care îți place cel mai mult. Te vei bucura apoi de un sistem de încălzire de cea mai bună calitate, de costuri avantajoase la încălzire precum și de un decor interior superb!

Call Now Button