Există o mulțime de motive pentru care oamenii aleg să-și încălzească casele cu peleți de lemn. De aceea, am decis să prezentăm câteva sfaturi de care să țineți cont dacă vă încălziți casa cu pelete de lemn în această iarnă.

Trebuie să vă curățați des termoșemineul pe peleți? Dacă o faci, știi care sunt cei mai buni peleți pentru a nu fi nevoit să-l cureți atât de mult?

Luați în considerare sursa

Caută să cumperi peleți fabricați din fibre curate și uscate. Asigurați-vă că materialul folosit pentru confecționarea peleților este uscat la cea mai scăzută umiditate posibilă înainte de a fi utilizat în procesul de peletizare. Căutați peleți fără aditivi și pelete care sunt ținute împreună cu rășini și lianți naturali.

Luați în considerare comoditatea

Peleții sunt disponibili în saci de 40 kg care necesită doar o treime din spațiul folosit de o cantitate echivalentă de lemn. Peleții sunt încărcați rapid și ușor în buncărele sistemului de încălzire unde pot fi introduși automat în sobă în funcție de temperatura de ardere setată pentru încălzirea rezidențială.

Luați în considerare eficiența

Peleții sunt o sursă de căldură eficientă și rentabilă. Conținutul scăzut de umiditate crește eficiența combustiei și are ca rezultat un randament ridicat de căldură. Un singur sac de combustibil poate arde timp de 24 de ore sau mai mult.

Luați în considerare mediul înconjurător

Încălzirea cu peleți nu poluează, fiind fiabilă, cu emisii scăzute și mai puțin de 1% cenuşă rezultată în urma arderii. Materialul folosit este un produs secundar, prin urmare este considerat o resursă lemnoasă regenerabilă.

Date fiind toate aceste aspecte, fără dar sau poate investiția într-un sistem de încălzire pe bază de peleți este mai mult decât rentabilă. Este însă importantă alegerea unui sistem de încălzire eficient, iar sistemele de încălzire de la Kenda pe care noi le comercializăm reprezintă poate cel mai bun exemplu în acest sens.

Sunt performante, sunt atrăgătoare și mai ales eficiente, așa că ai toate motivele din lume pentru a-ți cumpăra un sistem de încălzire pe bază de peleți Kenda.

Dacă te-am convins, ne poți contacta și vom alege împreună cea mai bună soluție de încălzire pentru tine.

Alegând să investești într-un astfel de sistem de încălzire, vei face cea mai bună investiție pentru confortul locuinței tale. Te vei bucura apoi de costuri foarte mici pentru încălzire dar și de un sistem durabil, ce va putea fi folosit ani buni fără defecțiuni dar mai ales cu generoase economii.

Tu ce sistem de încălzire pe bază de peleți folosești? Ești mulțumit de acesta sau ai nevoie și tu un model Kenda, din oferta magazinului nostru?

Lasă un răspuns

Call Now Button