5 motive pentru a-ți cumpăra un termoșemineu exotic

Termoșemineele Kenda Exotic reprezintă una dintre atracțiile principale de pe site-ul nostru, iar motivele sunt ușor de înțeles. Sunt niște sisteme de încălzire minunate, ce prezintă numeroase avantaje ce te vor convinge și pe tine să îți încălzești locuința folosind un termoșemineu. De aceea, în acest articol ne-am propus să îți prezentăm 5 motive pentru care merită să îți cumperi un termoșemineu Exotic.

Desigur, există mult mai multe motive pentru a face o astfel de investiție, însă mai jos vei găsi doar 5 dintre cele mai importante:

Au un design minunat

Termoșemineele pe peleți Exotic se remarcă în principal prin designul lor minunat, iar acesta ar trebui să reprezinte un prim motiv pentru care să îți cumperi un astfel de sistem de încălzire. Pot fi instalate în interiorul locuinței și vor deveni, cel mai probabil, atracția principală a încăperii în care a fost instalat.

Vei putea vedea focul arzând, iar astmosfera din încăpere va fi de vis. De asemenea, poate fi integrat în orice decor, iar rezultatul va fi pe măsură!

Consum redus, pentru costuri mai mici pentru încălzire!

Puține sunt persoanele care își cumpără un sistem de încălzire doar pentru că arată bine. Majoritatea își doresc ca acesta să fie și cât mai performant. Ei bine, în acest sens, consumul reprezintă un detaliu ce ar trebui să te preocupe.

Iar acesta ar putea fi încă un motiv pentru a investi în achiziția unui termoșemineu Exotic! Vei beneficia de un consum excelent, ce îți va garanta costuri reduse pentru încălzire.

În cazul termoșemineului Exotic 25kw vei avea un consum cuprins între 1,3 și 4,2 kg pe oră, ceea ce înseamnă un consum foarte bun!

Autonomie îndelungată pentru mai mult confort

Autonomia reprezintă un alt aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când îți cumperi un sistem de încălzire. Iar în cazul termoșemineelor Exotic putem vorbi într-adevăr despre o autonomie foarte generoasă. Dat fiind consumul redus, despre care am vorbit mai sus, precum și buncărul spațios de 40kg, reiese o autonomie ce poate trece cu ușurință de 30 de ore cu un singur plin de peleți. În tot acest timp, nu va mai fi necesar să alimentezi termoșemineul, ceea ce sigur te încântă!

Sunt ușor de folosit

Un alt motiv pentru care ar trebui să ai în vedere termoșemineele Exotic este reprezentat de simplitatea de utilizare a acestora. Practic, chiar și un copil se poate descurca să îl folosească, deși nu recomandăm acest lucru.

Sigur nu vei întâmpina probleme în utilizarea termoșemineului Exotic, pentru că totul este foarte simplu!

Întreținerea este floare la ureche

În final, ar mai trebui să subliniem doar faptul că întreținerea este foarte simplu de realizat. Ne place să spunem că este floare la ureche, iar asta deoarece operațiunile de curățare a termoșemineului Exotic se fac doar în câteva secunde.

Acestea sunt așadar cele 5 motive pentru a-ți cumpăra un termoșemineu Exotic. Te-am convins? Îl poți cumpăra acum la reducere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button