10 detalii importante despre termoșemineele Kenda

Centralele noastre tip termoșemineu Kenda au câștigat foarte multă popularitate în ultimii ani, așa că există o mulțime de persoane care își doresc să afle mai multe detalii despre ele. Suntem de părere că blogul nostru reprezintă un loc foarte bun pentru a descoperi aceste detalii.

Acesta este motivul pentru care ne-am propus ca în rândurile următoare să îți prezentăm câteva dintre cele mai importante informații pe care trebuie să le cunoști despre termoșemineele Kenda.

10 caracteristici importante ale centralelor tip termoșemineu kenda

Am selectat 10 dintre cele mai importante caracteristici ale centralelor tip termoșemineu Kenda și ți le prezentăm în acest articol. Iată care sunt acestea:

  • În oferta magazinului nostru vei găsi doar sisteme de încălzire cu clasă superioară 5. Aceasta este stabilită conform standardului EN305-5. Ce înseamnă acest lucru? Alegând un sistem Kenda, vei avea parte de o centrală de calitate excelentă.
  • Există opțiunea de automatizare. Dacă îți dorești să le controlezi de la distanță sau să nu te ocupi personal de alimentarea cu peleți, poți face asta cu ușurință. Comercializăm doar sisteme de încălzire moderne, ce pot fi automatizate foarte ușor, ceea ce probabil că vei face și tu.
  • Design unic. Cel mai probabil că îți dorești și tu un sistem de încălzire cu design plăcut. Ei bine, tocmai l-ai găsit! Alege orice termoșemineu Kenda și va fi o alegere inspirată.
  • Arzător eficient din fontă. Punem preț pe calitate, așa că în lista componentelor cu care sunt echipate sistemele noastre de încălzire vei găsi doar opțiuni de calitate. Arzătorul eficient din fontă reprezintă un bun exemplu în acest sens!
  • Aprindere automată a peleților. Această funcție te ajută să aprinzi mai ușor dar și mai eficient peleții. Te vei bucura de mai mult confort și totodată vei câștiga timp.
  • Buncăr generos de peleți. Poți alimenta termoșemineul cu o cantitate de până la 40 kg de peleți. Astfel, arderea va fi îndelungată și nu va fi necesar să îl reumpli prea des.
  • Schimbător de căldură rezistent. Fiind o componentă expusă uzurii și totodată costisitoare, termoșemineele Kenda sunt echipate cu un schimbător de căldură rezistent. Astfel, nu vei întâmpina probleme din acest punct de vedere.
  • Material de 5 mm. Dacă îți dorești o centrală durabilă, pe care să o poți folosi cât mai mult timp, fără ca urmele de uzură să apară, atunci alege un termoșemineu Kenda.
  • Tirajul este forțat, pentru o ardere eficientă și pentru un randament cât mai bun.
  • Posibilitatea de a conecta un termostat de ambient. Obține mai mult confort, setând cu ușurință temperatura pe care o dorești în locuință.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre termoșemineele Kenda. Te-am convins să cumperi unul? Comandă-l acum, cât încă sunt pe stoc. Nu vei regreta alegerea făcută!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button