De ce să îți cumperi o centrală care poate fi alimentată cu peleți și lemne

Deși cele mai multe dintre sistemele noastre de încălzire sunt pe bază de peleți, nu demult am adăugat în oferta magazinului nostru online de centrale câteva modele de centrale care pot fi alimentate nu numai cu peleți ci și cu lemne.

Mai exact, de pe site-ul nostru poți achiziționa două astfel de centrale:

De ce ar trebui să ai în vedere un model de centrală pe peleți și lemne? Ei bine, există o mulțime de motive. Mai exact, înainte de toate ar trebui să te gândești la faptul că vei avea mereu la dispoziție două opțiuni pentru alimentare.

Nu găsești peleți de calitate la un preț convenabil? Nu-i nimic! Folosești lemn de foc. Nu ai lemn de foc uscat, folosești peleți. Iar astfel scapi de stres.

Ambele modele de centrale pot încălzi suprafețe foarte mari, ceea ce reprezintă un avantaj foarte important. Astfel, dacă trebuie să încălzești o clădire generoasă din punct de vedere al spațiului, atunci ar trebui să ai în vedere folosirea acestor centrale.

Un alt motiv pentru care ar trebui să ai în vedere aceste două centrale noi în oferta noastră este și faptul că beneficiază de tehnologia de aprindere automată. Astfel, aprinderea peleților se face mai simplu ca niciodată, iar tu vei scăpa de un efort suplimentar.

Puterea de ardere poate fi modelată iar atunci când lemnele de foc au ars complet, trecerea la arderea peleților se face de asemenea automat. Iată deci un alt motiv excelent pentru a folosi centralele noastre.

Controlul temperaturii este foarte ușor de realizat. Cu un simplu termostat de ambient vei alege temperatura dorită în încăpere, iar centrala Kenda se va ocupa de restul.

Vorbim desigur despre centrale cu autonomii foarte generoase, iar de aceea merită avute în vedere atunci când îți propui să investești într-un sistem de încălzire de calitate superioară.

Ambele centrale au dimensiuni reduse, sunt ușor de instalat și totodată reprezintă sisteme de încălzire de care te vei bucura foarte mulți ani dacă vei alege să le folosești.

Profită acum de cele mai bune prețuri la centrale pe lemne și peleți și sigur te vei arăta foarte mulțumit de produsele achiziționate. În plus, ai putea avea în vedere și termoșemineele din oferta noastră. Nu pot fi alimentate cu lemne, însă te vor încânta cu un design absolut minunat.

Call Now Button