Centralele pe peleți sunt la mare căutare la ora actuală în România! Iar popularitatea lor este explicată mai ales de numărul mare de avantaje. Astfel, dacă vrei un sistem de încălzire cât mai avantajos, trebuie neapărat să alegi o centrală pe peleți. Te vei putea bucura de un sistem de încălzire foarte avantajos, care va consuma puțin și îți va încălzi în mod eficient casa.

Te întrebi care sunt cele mai bune centrale pe peleți în 2022? Vei afla din acest articol.

Atunci când îți propui achiziționarea unei centrale pe peleți, te vei lovi însă de o problemă: numărul prea mare de modele disponibile. Pe internet vei găsi o mulțime de modele de centrale pe peleți, așa că ar putea fi dificil să faci o alegere anume.

Nu toate centralele pe peleți sunt performante și calitative, așa cum ți-ai dori. Prin urmare, trebuie să te asiguri că faci o alegere cât mai bună. În acest sens, ar trebui să te intereseze să-ți cumperi un model din top 10 centrale pe peleți în 2022.

Dar care sunt cele mai bune 10 centrale pe peleți? Ei bine, în acest sens ne-am decis să îți oferim noi o mână de ajutor. Astfel, dacă ți-ai propus să îți cumperi un model din top 10 centrale pe peleți, cu siguranță acest articol te va ajuta să faci alegerea ideală. Iată ce ar trebui să ai în vedere:

1 Centrala pe peleti Compacta Kenda EcoEnergy 25

Poate cea mai bună centrală pe peleți disponibilă la ora actuală pe piața din România este Lenda EcoEnergy 25 kw. Aceasta poate fi cumpărată de pe site-ul nostru fiind disponibilă în pachet complet. Asta înseamnă că vine echipată cu pompă, vas de expansiune și termomanometru. În plus, este pregătită de montaj și se instalează foarte ușor.

Poate fi conectată la un termostat de ambient iar materialele groase folosite pentru realizarea centralei inspiră un nivel înalt de siguranță.

Aceasta are o putere de 25 kw și poate încălzi o suprafață de până la 200 de metri pătrați.

2 Centrala pe peleti Kenda EcoEnergy 35kw

La fel de performantă este și centrala EcoEnergy 35kw, prezentând la fel de multe avantaje precum modelul de mai sus, însă având o putere mai mare, de 35kw. Astfel, vei putea încălzi o locuință de până la 350 de metri pătrați, ceea ce sigur te va bucura, mai ales dacă ai o locuință de mari dimensiuni.

În plus, consumul de peleți este cuprins între 2.9 kg și 7.3kg pe oră, ceea ce înseamnă că vei obține costuri foarte bune pentru încălzirea casei. Iar dacă vei opta pentru conectarea centralei EcoEnergy 35kw la un termostat de ambient, cu siguranță vei plăti foarte puțin pentru confortul termic. În plus, aceasta are pereții izolați, evitându-se risipa de energie.

3 Centrala pe peleti Ecoenergy 40kw

Dacă ai nevoie de o centrală pe peleți și mai puternică decât modelul de mai sus, ar trebui să încerci modelul Ecoenergy 40kw. Capacitatea sa de încălzire este uimitoare, iar de aceea am și decis să o includem în top 10 centrale pe peleți. În plus, prezintă la fel de multe avantaje precum modelele de mai sus, ceea ce o face alegerea ideală pentru încălzire.

Chiar dacă prezintă mari dimensiuni și o capacitate generoasă de încălzire, consumul rămâne redus. Astfel, îți vei putea încălzi casa cu bani puțini, chiar dacă este vorba despre o suprafață mare.

În plus, dacă vei alege să o cumperi acum din oferta noastră, vei beneficia de o garanție de 2 ani precum și de livrare gratuită în cel mai scurt timp posibil. Montajul rapid reprezintă un alt avantaj pe care ar trebui să îl ai în vedere!

4 Centrala pe peleti Ecoenergy 50 kw

În ceea ce privește încălzirea unei suprafețe cât mai mari, cu siguranță ai nevoie de o centrală pe peleți pe măsură. Mai exact, centrala pe care o cumperi ar trebui să aibă o putere cât mai mare. De exemplu, ar trebui să fie de cel puțin 50 kw, așa cum este acest model EcoEnergy.

Te întrebi ce suprafață vei putea încălzi cu o astfel de centrală? Practic, vei putea încălzi până la 500 de metri pătrați, o suprafață imensă. În schimb, consumul va fi de doar 5,2 kg – 10,2 kg pe oră, un consum foarte-foarte bun. Iar buncărul generos de 130 kg îți va permite să te bucuri de confort termic fără a fi necesar să alimentezi prea des.

La fel precum modelele de mai sus, este realizată din material gros de 5 mm care nu permite încălzirea în exterior, evitându-se astfel accidentele și alte pericole. Comandă acum această centrală la un preț exelent datorită reducerii de preț atrăgătoare!

5 Centrala pe lemne si peleti Kenda 25KW

Te-a atras vreodată ideea folosirii unei centrale pe lemne și peleți? Posibilitatea de a alimenta cu două tipuri diferite de combustibil solid se dovedește a fi foarte avantajoasă și poți descoperi și tu asta alegând să folosești centrala pe lemne și peleți Kenda 25kw. Numeroase beneficii vor urma să te încânte!

În primul rând, vei putea alimenta cu ambele tipuri de combustibil, fiecare având buncărul său, ceea ce înseamnă autonomii record. În plus, vei putea alege mereu combustibilul cel mai avantajos ca performanțe și preț, ceea ce desigur că te va încânta.

În plus, dacă vei comanda acum din oferta noastră această centrală Kenda 25 kw pe lemne și peleți, vei beneficia de un super preț!

6 Centrala pe lemne si peleti Kenda 35KW

O altă centrală mixtă asemănătoare cu modelul de mai sus, însă cu o putere mai mare, este Kenda 35kw. La fel precum modelul anterior prezentat, aceasta poate fi alimentată atât cu peleți cât și cu lemne de foc. Iar performanțele nu te vor dezamăgi.

În schimb, având o putere mai mare cu 10kw, este de la sineînțeles că și suprafața încălzită va fi la rândul său mai mare. Mai exact, vei putea încălzi o clădire de până la 350 de metri pătrați. Consumul va fi excelent, iar performanțele se vor ridica la nivelul așteptărilor fără dar sau poate!

7 Centrala pe lemne si peleti Kenda 45KW

Dacă nevoile de încălzire sunt mari, atunci cu siguranță ai nevoie de o centrală pe peleți de top, care să prezinte o putere pe măsură. De aceea ai putea avea în vedere modelul de centrală pe peleți și lemne Kenda 45kw. Aceasta o vei putea folosi pentru a încălzi o suprafață de până la 450 de metri pătrați, ceea ce înseamnă o capacitate imensă de încălzire.

Folosește un tip de ardere ecologică, dispune de un sistem de aprindere automată dar și de multe alte caracteristici avantajoase.

8 Centrala pe peleti LaNordica Extraflame PK 15

Un alt model ce te-ar putea interesa este centrala pe peleti PK 15. Chiar dacă nu prezintă toate avantajele modelelelor de mai sus, aceasta se remarcă cu câteva caracteristici de ultimă generație, precum ecranul tactil sau schimbătorul de căldură din fontă cu autocurățare.

Aceasta are capacitatea de a încălzi un volum de aer de până la 427 metri cubi.

9 Centrala peleti Fornello Fiamma Avorio WI FI 25 kw

La fel de interesantă se poate dovedi a fi și centrala Fornello Fiamma 25. Dotată cu WiFi și cronotermostat, aceasta îmbină tehnologii de ultimă oră cu un mod de funcționare eficient. Este sigură și totodată ușor de întreținut.

Cu toate acestea, din punct de vedere al raportului calitate/pret, modelele Kenda reprezintă o mult mai bună alegere. Drept urmare, ocupă primele poziții în top 10 centrale pe lemne.

10 Centrala peleti Fornello Pellet King 30 kw

În final, ultima recomandare din top 10 centrale pe peleți este modelul Fornello Pellet King 30 kw. Este complet echipată, poate fi automatizată și dispune de un buncăr pentru peleți de 70 kg. În ceea ce privește capacitatea de încălzire, aceasta este de 200 mp. Curățarea este ușor de realizat iar aprinderea automată reprezintă un avantaj. În schimb, prețul său poate fi considerat a fi prea puțin accesibil.

Acestea sunt așadar cele mai bune centrale pe peleți în 2022 pe care am decis să le introducem în topul nostru de 10 centrale pe peleți de top pe care ar trebui să le ai în vedere în 2022! Comandă un model Kenda și sigur nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Call Now Button